O meni

Moje ime je Irena Baša. Prihajam iz obale in sem po primarni izobrazbi ekonomist.

Ker pa sem od vedno čutila, da potrebujem in me izpopolnjuje stik z ljudmi ter pogovori, kjer lahko prisluhnem sogovorniku, sem se kasneje odločila, da tudi to plat nadgradim z magistrskim študijem psihosocialne pomoči po kognitivno vedenjskem pristopu.

Po več letih izkušenj dela z ljudmi kot vodja kadrovske službe ter kadrovik, kasneje pa kot samostojni svetovalec, sem pridobila veliko veščin, katere pripomorejo k razumevanju komunikacijsko vedenjskih razlik ter predvsem pomena uspešne interakcije posameznikov.

Opravljen imam certifikat za usposobljenega SDI® izvajalca s čimer lahko pomagam sebi in drugim pri odkrivanju lastnih sposobnosti, osebnostnem razvoju, preoblikovanju odnosov, izboljšanju komunikacije in učinkovitejšim delo v skupinah.

Sicer pa so mi lastne izkušnje, ure usposabljanja in supervizij pri kognitivno vedenjskih terapevtih ter študij psihosocialne pomoči kognitivno vedenjskega pristopa in logoterapije, prinesle veliko znanja in izkušenj. Zelo dobro se zavedam, da na psihosocialnem področju, lahko vedno odkrijemo nekaj novega, saj ima vsak posameznik različne razloge in potrebe, posledično pa s tem veliko možnosti razreševanja svojih nesigurnosti. Zato se vsakodnevno veselim novih izzivov …

Kontakt

T: 040 895 280

Slovenščina